Volejte dnes

Špičkové produkty pro výživu zvířat

Švýcarská společnost HOKOVIT, patřící do uskupení firem HOFMANN NUTRITION AG, již od roku 1962 vyvíjí unikátní mikroživiny a systémy jejich použití pro hospodářská zvířata.

Mikroživiny HOKOVIT posilují imunitu zvířat, stimulují trávicí systém a snižují negativní účinky způsobené stresem, což má v důsledku pozitivní vliv na vyšší produkci mléka, masa a vajec a ziskovost farem. Prostřednictvím firemní strategie praktikované již několik desetiletí se Hokovit stal úspěšným výrobcem a prodejcem produktů v oblasti výživy zvířat, krmných aditiv a mikroživin pro všechny druhy a kategorie hospodářských zvířat. Mikroživiny HOKOVIT jsou vytvořeny z cenných přírodních surovin, jako je kolostrum, kvasincové a rostlinné extrakty, bylinky, specifické mastné kyseliny, peptidy, antioxidanty, organické stopové prvky a mikronizované vitamíny. Neobsahují nežádoucí složky a nemají žádné škodlivé vedlejší účinky. Jsou vyráběny na základě vědeckého know-how v nejmodernějších technických zařízeních. Výsledkem je sofistikovaná řada produktů pro zdravá a vysoce výkonná hospodářská zvířata, domácí mazlíčky a hobby zvířata. HOKOVIT produkty jsou vyráběny podle dnes nejvyšších praktikovaných standartů kvality v state-of-the-art na high-tech zařízeních. Z naší centrály v Bützbergu (Švýcarsko) zabezpečujeme jak technické, tak komerční zázení našim zákazníkům na celém světě.

TO NEJLEPŠÍ Z PŘÍRODY – SÍLA PŘÍRODNÍCH MIKROŽIVIN – ŠPIČKOVÝ VÝKON VE VÝŽIVĚ ZVÍŘAT

První přírodní aditivum do krmiva zlepšující imunitu a metabolismus na švýcarském trhu uvedl Jürg Hofmann v roce 1978. Název produktu byl Homexan. Pokročilé mikroživiny HOKOVIT pro zdraví a výkonnost zvířat se nyní úspěšně používají v krmivech pro zvířata po celém světě. Jsou základem ziskové, udržitelné a zdravé výživy zvířat a tím i zdravé výživy lidí.

Zdarma zpracujeme nabídku přímo pro vaši farmu dle jednotlivých druhů a kategorií chovaných zvířat.

Kontaktujte našeho zástupce:  Ing. Jiří Aust, Ph.D.